VELKOMMEN

Christian Gade Bjerrum

”Far” er et ualmindeligt scenekunstnerisk værk, der fusionerer nyskreven dramatik med yoga, musik, video og publikumsinteraktion. “Far” nedbryder tabuer forbundet med kræft og åbner op for samtaler og processer, der kan gavne den healing, som vi alle har brug for – hvadenten vi er patienter eller pårørende.

På vegne af min far, mig selv og Teater Bæstet er det mig en fornøjelse at byde dig velkommen til vores blog. Her kan du følge med i, hvad der sker med “Far-monologen og projektets andre initiativer: bl.a. vores nye crowdfunding-kampagne ”Far på tour” ( mere info her: http://www.booomerang.dk/projects/far-en-monolog-om-kraeft-og-kaerlighed-paa-tour-danmark/ ), hvor der skal rejses penge til at finansiere vores mini-turné i september. Og du kan læse mere om projektet d. 22. september, “Far & Søn – kvalitetsdag i Dome of Visions” ( mere info her: http://domeofvisions.dk/event/far-et-monodrama/ )

Denne blog har også til hensigt at skabe et rum til refleksion og dialog. Du inviteres hermed til at dele tanker, følelser og frustrationer, der er forbundet med den proces, du går igennem som patient eller pårørende. Vi er jo desværre mange, der er berørte af kræft og for mit eget vedkommende kender jeg følelsen af at være alene, uforstået, forvirret, frustreret og bange for, hvad der skal ske og det kan være svært at adressere sine følelser, MEN DET ER VIGTIGT AT KOMME AF MED DEM OG DELE DEM!!! Jeg står gerne til rådighed, i det omfang det er mig muligt, til at besvare spørgsmål, dele min viden og guide eller inspirere dig ud fra de processer, jeg har været igennem, dels som pårørende men også som kreativt væsen, der har brugt mine kreative evner på at skrive, iscenesætte og søsætte monologen/projektet “Far”.

Du er hermed inviteret ombord, velkommen til og på forhånd tak for din tid.

De bedste hilsner

Christian Gade Bjerrum

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s