22. SEP // FAR & SØN i Dome of Visions

FAR & SØN – relationen fortolket i kunstneriske udtryk (teater, poesi, musik)

PROGRAM

Historiefortælling v/Frederik Rask

Frederik Rask læser en historie om et sidste møde mellem far og søn – to fremmede, der kun har samme blod i årerne til fælles. Døden ligger på lur i kulissen, mens de river en mur af sten ned og erstatter den med gensidig tilgivelse. En historie om en brutal blodprop i hjertet, kunstigt åndedræt og om – ud af det blå – at sidde på gulvet med sin døende far i armene. Historien om et evigt savn af en far – levende såvel som død.
——

“FAR” – en monolog om kræft og kærlighed v/ Christian Gade Bjerrum

”Far” er skrevet og iscenesat af skuespiller Christian Gade Bjerrum og er et ualmindeligt scenekunstnerisk værk, der fusionerer nyskreven dramatik med yoga, musik, video og publikumsinteraktion. “Far” nedbryder tabuer forbundet med kræft og åbner op for samtaler og processer, der kan gavne den healing, som vi alle har brug for – hvadenten vi er patienter eller pårørende.
——

Uddrag fra tre værker v/Hans Frederik Munch

Hans Frederik Munch vil læse passager op fra tre forskellige værker – ingen af dem færdiggjorte. Tekststykkerne centrerer sig om barndomsminder, og hvordan disse udvikler sig med årene. Slutteligt vil der blive læst op fra Hans Jørn Munchs sidste manuskript.
——

Uddrag fra roman samt 3 sange v/Gustav Scavenius

Gustav er 36 år og uddannet skuespiller. Han mistede sin far i 2008 – han blev 58 år. Da Gustav hørte at hans ven Christian skulle lave en monolog om sin far, for snart et par år siden, foreslog Christian at Gustav skulle prøve at skrive om hans egen far. Det startede Gustav på i april 2013 og blev færdig i maj 2014 – ialt 385 sider skrevet i hånden. Gustav vil fortælle lidt om hans skriveproces før, under og efter og så læse et afsnit op fra romanen og derefter vil han spille 3 sange som alle kredser om ham selv og hans far og ikke mindst døden og livet

████████████████████████████████

INFO:
dato : 22.09.14
tid : 19.30 – 23.00
sted : Dome of Visions på Søren Kirkegaardsplads v/Den
Sorte Diamant
pris : 100 kr. (betales kontant/mobilepay i døren)

VIGTIGT – vær der i god tid, da dørene vil blive låst af under de forskellige indslag.

De bedste hilsner
Gade Produktion

 

LINKS:

Dome of Visions: http://domeofvisions.dk/event/far-et-monodrama/

https://www.facebook.com/events/334326733397314/?fref=ts

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s