1 thought on “Tak til Vostrup – idag er det Uldum!

 1. farbjerrum Post author

  Efter en dybt rørende og bevægende oplevelse med eleverne på Vostrup Efterskole igår aftes, er det virkelig gået op for mig, hvor vigtigt det er, at “Far” bliver fortalt og delt med mennesker – især de unge teenagere. Her er nemlig en vigtig målgruppe, der kan bruge min historie, fordi den sætter mange tanker, følelser og reflektioner igang, som er vigtige at dele, italesætte og åbne op for. Udfordringen er efterfølgende at lave det yderst vigtige opfølgningsarbejde, hvor eleverne kan få bearbejdet de fortrængte, fornægtede følelser. Så det må blive næste kapitel: at etablere samarbejde med mennesker, der kan lave processer, der giver de unge nye redskaber til at åbne op, give slip, blive healet og komme videre.

  http://www.farmonolog.wordpress.com er en nystartet blog, der inviterer dig til at skrive kommentarer og komme med idéer og feedback og indgå i dialog med mig og de andre involverede i “Far”, så vi kan skabe bedre rammer og vilkår for de nødvendige processer, vi skal igennem som mennesker, der oplever sygdom, død og det at miste i vores liv.

  Jeg ser frem til at dele mere med dig.
  Tak.

  healende hilsner
  Christian Gade Bjerrum

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s